FRANCHISE

H_06CONCEPT ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

LAPIZZETTA, η Πιτσαρία που τα συνδυάζει όλα …!

Ανεπανάληπτη γεύση, χορταστική ποσότητα και προσιτή σε όλους τιμή! Ο συναρπαστικός συνδυασμός premium, gourmet pizza, προσφερόμενων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς είναι το βασικό συστατικό επιτυχίας της LAPIZZETTA.

Διαθέτοντας ανοιχτή κουζίνα και ένα πλήρες μενού, που απαρτίζεται από λαχταριστές pizza, focaccia, penne in forno, sandwiches, δροσερές insalate, μοναδικά sweets, coffee and refreshes αποτελεί ένα all day στέκι για κάθε ηλικία, διάθεση και χρονική στιγμή. Το μοναδικό concert δίνει την ευκαιρία σε όλους να δοκιμάσουν διαφορετικές γεύσεις πίτσας με μια μόνο παραγγελία. Γευστική Πανδαισία…!!

Στο μότο “it’s all about fresh” αποτυπώνεται η σταθερή, αδιαπραγμάτευτη προσήλωση της LAPIZZETTA στην επιλογή των καλύτερων πρώτων υλών και ιδιαίτερα στα αλλαντικά! Το αποτέλεσμα «απογειώνεται» χάρη στη μοναδική μας ζύμη, στην πεντανόστιμη σάλτσα μας (μυστικές συνταγές) και στον ειδικό τρόπο ψησίματος, που γίνεται με την μέθοδο tunnel, ώστε να διασφαλιστεί όλη η φρεσκάδα των υλικών.

H_03Χαμηλού κόστους επένδυση, με μικρές απαιτήσεις σε προσωπικό & χαμηλά λειτουργικά κόστη, κατάλληλη και για family business!

Μια ευέλικτη επιχειρηματική πρόταση με 3 profit centers για sit in, take away και delivery κι ένα αποδοτικό μοντέλο επιχείρησης, που βασίζεται σε απλοποιημένες διαδικασίες.

H LAPIZZETTA συνιστά μια σύγχρονη επιχειρηματική ευκαιρία, ιδανική για γρήγορη απόσβεση και υψηλή κερδοφορία.

Αναπτυξιακός στόχος της εταιρίας είναι η δημιουργία νέων καταστημάτων, σε όλη την Ελλάδα. Με απόλυτη εξειδίκευση στο αντικείμενό της η LAPIZZETTA έχει αναπτύξει το δικό της κοινό. Η ποιότητα του τελικού προϊόντος, αποτέλεσμα των υψηλών προδιαγραφών που θέτει, σε συνδυασμό με την παραγωγική αλυσίδα και το σχεδιασμό, αποτελούν βασικά στοιχεία διείσδυσης και εδραίωσης του brand name LAPIZZETTA.

Η LAPIZZETTA δημιουργήθηκε για να ξανασυστήσει και να επανατοποθετήσει την αυθεντική γεύση πίτσας στο ευρύ καταναλωτικό κοινό!

Ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Σεπτέμβριο το 2013 στο πολυσύχναστο κέντρο του Κορυδαλλού και αμέσως έγινε το απόλυτο γαστρονομικό στέκι της πόλης.

Πίσω όμως από τη νοστιμιά βρίσκεται η πολυετής πορεία των ιδρυτών της εταιρείας στο χώρο του ‘επιχειρειν”. Το πάθος αλλά και η αγάπη για το αντικείμενο αποτέλεσαν εξαρχής τον βασικό πυλώνα επιτυχίας του concept LAPIZZETTA.

ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΟΙΝΟ-ΣΤΟΧΟΣ
Άνδρες, γυναίκες, παιδιά, όλες τις ώρες της ημέρας

H_08ΠΑΚΕΤΟ FRANCHISE:
Οι franchisees αξιοποιούν ένα διαφοροποιημένο concept με ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και υψηλές αποδόσεις σε μια αγορά που υπόσχεται κερδοφορία αλλά και διάρκεια. Η ένταξη στο δίκτυο
LAPIZZETTA προσφέρει :
-Ιδιαίτερο σχεδιασμό
-Μοναδικό product mix υψηλής θρεπτικής αξίας
-Αποκλειστικές συνταγές
-Ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα
-Ευρύ πελατειακό κοινό
-Πολλαπλά profit center (sit in, take away)
-Υψηλές αποδόσεις
-Χαμηλό κόστος επένδυσης
-Καινοτομία

Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες (ή αποστείλετέ μας email στο info@lapizzetta.gr).

Σας ευχαριστούμε πολύ.